20 Nisan 2024 Cumartesi

KOM’dan Kaçakçılara Darbe

KOM’dan Kaçakçılara Darbe

Asayiş

Isparta Emniyet Müdürlüğü KOM Ekipleri yaptıkları istihbari çalışmalar sonrasında kente bin 120 paket kaçak sigara sokmaya çalışan 3 kişiyi yakaladı. Yakalanan şahısların üzerinden 28 gram da esrar bulundu.

Isparta Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri yaptıkları istihbari çalışmalar neticesinde başka illerden temin ettikleri bandrolsüz ve gümrük kaçağı sigaraları Isparta’ya getirip satacakları konusunda istihbarat aldı.


İstihbaratı hassasiyetle değerlendiren KOM ekipleri, 3 kişiyi teknik ve fiziki takibe aldı. Şahısların Isparta’ya sevki yat yapacağı günü öğrenen ekipler Eğirdir  Isparta Kara yolunda şahısların aracına operasyon düzenledi.

Araçta ve şahısların üzerinde yapılan aramada bin 120 paket gümrük kaçağı ve bandrolsüz sigara ile 28 gram esrar yakalandı.  Gözalatına alınan E.M., U.T. ve M.B. isimli şahıslar emniyetteki ifadelerinin ardından uyuşturucu madde bulundurmak vekaçakçılık suçlarından adli mercilere sevk edildi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

spartans

10 Temmuz 2014 Perşembe 16:55

türkiyenin heryerinde askeriye yakınlarında önlerinde milyonlarca kutu bu sigaralardan satılıyor ve geliri terör örgütüne aktarılıyor diye düşünüyorum.ülkede terörle mücadele ederken önce askeriye önlerinde satılan kaçak sigaralarla ilgili operasyon başlatılmalı.zaten gerisi çorap söküğü gibi gelir.Esrara Gelince satana müebbet verilmeli...

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR