19 Mart 2024 Salı

ISPARTA’DA 2 GENÇ KORKUNÇ KAZADA YARALANDI

ISPARTA’DA 2 GENÇ KORKUNÇ KAZADA YARALANDI

Asayiş

ISPARTA’DA 20 yaşındaki Ömer Karakuzulu yönetimindeki 32 HB 649 plakalı otomobil sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle bir evin duvarına çarparak durabildi. Kazada sürücü ve araçta bulunan 19 yaşındaki Ufuk Furkan Kaplan ağır yaralandı.

Kaza gece saat: 03:15 sıralarında Doğancı Mahallesi’nde meydana geldi. Ana yol istikametinde seyir halinde olan Ömer Karakuzulu yönetimindeki otomobil sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle yol kenarında bulunan bir evin duvarına çarptı. Kazada sürücü ve araçta bulunan Ufuk Furkan Kaplan ağır yaralandı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda ambulans ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

ARAÇTA SIKIŞTILAR

Kaza sonrası olay yerine gelen itfaiye ekipleri bir süre yaralıları araçtan kurtarmak için yoğun çaba gösterdi. Ekiplere çevredeki mahalle sakinleri de yardım ederken, bu sırada sağlık ekipleri araçta sıkışan yaralılara ilk yardım müdahalesinde bulundu. Yaralılar daha sonra araçtan kurtarılarak ambulanslarla hastaneye kaldırıldı.

Öte yandan polis kaza ile ilgili soruşturma başlatırken. Hurdaya dönen araç ise çekici yardımıyla olay yerinden götürüldü.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Hakan ÇANKAYA

19 Ağustos 2017 Cumartesi 07:41

Öğrencilerime Cenab-ı Hak'tan şifalar dilerim.

Hamdi akın

18 Ağustos 2017 Cuma 14:28

O yolda hergün bi kaza oluyor yukarıdan tam gaz gelen araçlar kazaya sebep oluyor dogancı dere mh le si sakinleri bu durumdan muzdarip

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR