27 Nisan 2024 Cumartesi

ISPARTALI VATANDAŞI DARP ETTİ...

Süper Lig takımlarından Kasımpaşaspor'da forma giyen Kerem Şeras, bir düğüne katılmak üzere geldiği Isparta'da bir kişiyi darp ettiği iddiasıyla hakkında şikayette bulunuldu.

Asayiş

Olay geçtiğimiz gün Sav yolu üzerinde bulunan bir petrol istasyonunda meydana geldi. Isparta'da ailesi ile birlikte piknikten geri dönmeye çalışan 33 yaşındaki Nizayi Gülcü, otomobili ile seyir halinde iken bir başka otomobilin tehlikeli araç kullandığını fark edince uyarmak istedi. Daha sonra ise yol üzerinde seyir halinde iken futbolcu Kerem Şeras'ın da içinde bulunduğu otomobilden tehdit içerikli sözler duydu. İleride bir petrol istasyonunda duran Niyazi Gülcü'nün yanına gelen ve o otomobilden inen Kerem Şeras ve arkadaşları bir anda Niyazi Gülcü'ye saldırmaya başladı. Darp edildiğini iddia eden Niyazi Gülcü ilk önce hastaneye giderek rapor aldıktan sonra Emniyet'te ifade verdi. Futbolcu Kerem Şeras ve arkadaşlarından şikayetçi olan Gülcü, hakkına arayacağını söyledi.

 

DAHA ÖNCEDE HAPİS CEZASI ALMIŞ

Evli olduğu dönemde eşi Elif Demir’i dövdüğü gerekçesiyle 6 ay hapis cezası alan Kasımpaşasporlu futbolcu Kerem Şeras, eşine ait sosyal paylaşım sitesi hesabına girerek bilişim sistemini bozduğu gerekçesiyle de 5 ay hapis cezasına çarptırıldı.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

esnaf mehmet

29 Haziran 2014 Pazar 17:21

nizi gülcü asabiyetinin sonucunu görmüş olayın çıban başı kesin niyazi gülcüdür

muhittin güler

23 Haziran 2014 Pazartesi 20:09

olayın çıban başı kesin niyazi gülcü dür

ÇİGDEM KÖKMEN

19 Haziran 2014 Perşembe 15:34

BENCE SİZ NİYAZI ABIYI TANIMIYORSUNUZ ONDAN DURDUK YERE NEDEN BÖYLE BIR SEY YAPSIN DEMEKKI ADAM SUCLU

necmiye gülcü mısır

17 Ekim 2015 Cumartesi 14:56

tesadüfen okuduğum bu haber belkide niyazi beyin hayatını değiştirecek. sayet gülcü ismail efendinin torunu ise şu an bütün varisler in haberi olması lazım. hayalim emlak faruk keleş varisleri arıyor . bende torunlarındanım.niyazı bey faruk beyı bulun ıspartada bilgi alın derim.sayın editör yayınlarsanız sevaba girersiniz.şimdiden tesekkürler

esnaf NURİ BİBER

18 Haziran 2014 Çarşamba 21:42

KESİN NİYAZİ GÜLCÜ SUÇLUDUR.ZATEN KENDİSİ ÇOK ASABİ.BELLİYDİ BİGÜN BÖYLE OLACAĞI

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR