19 Nisan 2024 Cuma

ISPARTA POLİSİ AFFETMEDİ

ISPARTA POLİSİ AFFETMEDİ KISA SÜREDE....

Asayiş

Asayiş Şube Müdürlüğümüze bağlı Hırsızlık Büro Amirliği ekiplerimiz tarafından geçtiğimiz ay Bağlar mahallesinde park halinde bulunan lüks bir otomobilin camının kırılarak içerisindeki oto teybinin çalınması veaynı mahallede bir ikamete girilerek evde bulunan paranın çalınması ile ilgili olayların failleri tespit edilerek kısa sürede yakalandı.

 

Geçtiğimiz ay Bağlar Mahallesinde park halinde bulunan lüks bir otomobilin camının kırılarak içerisinden oto teybinin çalınması ile ilgili olarak ekiplerimizce sürdürülen çalışmalar neticesinde olayın faillerinin A.K.ve B.Ş. isimli şahıslar olduğu tespit edilerek yakalanmaları için çalışılmalara başlanılmıştır.

Olayın faillerinin tespit edilmesi üzerine yapılan araştırmada şüpheli A.K.’ nın başka bir suçtan dolayı halen cezaevinde bulunduğu anlaşılmış, şüpheli B,Ş. ise çalınan oto teybi ile birlikte yakalanmıştır. Bulunan oto teybi müştekiye teslim edilerek B.Ş. ve A.K. isimli şahıslar hakkında “Otodan Hırsızlık, Mala Zarar Verme” suçlarından yasal işlem yapılarak adli mercilere sevk edilmişlerdir.

 

Bir başka olayda ise Bağlar Mahallesinde bir ikametegirilerek ikamet sahibine ait paranın çalınması olayı ile ilgili olarakekiplerimiz tarafından şüpheli bir şahsa ait eşkâl bilgileri doğrultusunda yapılan araştırmalar sırasında çevrede durumundan şüphelenilen ve belirtileneşkale benzeyen bir şahıs görülmesi üzerine ekiplerimiz tarafından şahıs durdurularak yakalanmıştır.

Yapılan incelemede ikamete giren kişi olduğu anlaşılanE.M.Y. isimli şüpheli şahıs gözaltına alınarak hakkında “İkametten Hırsızlık”suçundan yasal işlem yapılarak adli mercilere sevk edilmiştir

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

sansür

19 Nisan 2016 Salı 20:23

bu gibi suç işleyenlerin ismi memleketi fotografları açık bir şekilde yayınlanmadıgı sürece bunlar her zaman vatandaşın canını yakar sansür yapmayalım arşiv resimleri degil gerçek resimleri yayınlarsak bunlar asgariye iner..

kemal inan

19 Nisan 2016 Salı 10:17

bu işleri yapanları teşhir edeceksin ki toplum içinde yüzlerini tanıyanlar olsun...

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR