26 Nisan 2024 Cuma

ISPARTA HALKI ALTAN'A SAHİP ÇIKTI

Bomba 32’nin yayınladığı ‘FETÖ'NÜN TROLLERİ MUSALLAT OLDU’ haberimizin altına il Emniyet Müdürü Halil Altan’ı destekleyen çok sayıda mesaj geldi.

Asayiş

O haberimizin altına çok sayıda Müdür Altan’ı destekleyici mesajlar geldi. Sitemizde en çok okunan haber kategorisinde 1. sıraya oturdu. Emniyet Müdürü Halil Altan'a paralelle mücadelede halktan tam destek geldi. Bu haberimiz en çok yorum aldı. Isparta yapılan bu operasyonun ardından Müdür Altan'ın arkasında durarak, büyük bir hassasiyet örneği gösterdi. 

İŞTE O HABER VE YORUMLAR

ISPARTA’DA düzenlenen FETÖ/PDY operasyonunu yöneten il Emniyet Müdürü Halil Altan, paralel devlet yapının inlerine girerek büyük bir suç şebekesini çökertti. 29 tutuklamalı operasyon sonrası ise hem paralel yapının üyeleri, hem de destekleyenleri tafarından hedefine girdi. Tabii ki inlerine girildiği, “Zülfü yâre” dokunduğu için FETÖ kudurdu. FETÖ’nün şantaj-montaj karargâhı, “Çocuk pornoları”, MHP’nin beyin takımına yaptıkları uygunsuz kaset operasyonları biiir bir deşifre oldu! Bu yüzden Emniyet ve bürokrasi içerisindeki “sızma” kripto paralelciler, Isparta İl Emniyet Müdürü Halil Altan’a, musallat oldu! FETö’nün trolleri kullandıkları sahte twitter hesapları ile Emniyet Müdürü Halil Altan’a ağza alınmayacak hakaretler, iftira ve karalama kampanları başlattılar. Bakalım bu işin sonu nereye varacak.

 İŞTE O YORUMLARIN BAZILARI

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

ali akbas

10 Nisan 2016 Pazar 10:56

Sayin müdürüm helal olsun hayinlere firsat verme müdürüm destekliyoruz defami gelir işaallah

Türkoğlu

10 Nisan 2016 Pazar 09:42

Bugün dünden yarın gelecekten daha güzel olacak. Bizler var oldukça Türkiye Cumhuriyeti herzaman herdaim refah ve huzur içinde olacak. Durmak yok yola devam.

Ad soyad

10 Nisan 2016 Pazar 04:30

Güzel

Ahmet

09 Nisan 2016 Cumartesi 20:54

Türkiyenın son yıllarda yetiştirdiği en mük****l emniyet mensubu Allah'a emanet ol dürüstlüğün senbolü

Gonyalı

09 Nisan 2016 Cumartesi 20:54

Daha durun gerisinde gelir inşallah Sayın Müdürüm yanındayız durmak yok yola devam.

Btokrat

09 Nisan 2016 Cumartesi 13:38

Sayın Müdürüm Sizin gibi bir insan memlekete zor gelir. Allah yardımcınız olsun. Saygılar.

İhaşhaşitler

09 Nisan 2016 Cumartesi 08:59

Durmak yok yola devam Isparta'ya selam

Vatandas

09 Nisan 2016 Cumartesi 07:56

Mudur bey once emniyeti temizlesin,sube mudurlerinin kim olduklarina baksin yani kendi teskilati dokuluyor fetonun agir toplari var orda

BİR DOST

09 Nisan 2016 Cumartesi 06:38

SN.MÜDÜRÜM SENİN VE EKİBİNİN YANINDAYIZ.NİYETİMİZ HALİS OLDUĞUNDAN AKİBET ZATEN HAYIRDIR.SURDA BİR GEDİK AÇTIK MUKADDESMİ MUKADES EY FETÖCULAR NEYANDAN ESERSEN ES HİKAYE.ALLH AŞKINA BU FETİŞ ÖMRÜNDE HİÇ HACCA GİTMİŞ Mİ.NEDEN EVLENMEMİŞ ALLAHIN VE RESULUNUN EMRİNE KARŞI GELMİŞ.YAHU BUNU DESTEKLEYNLERİN GÖZÜNE KÖMÜR CURUFUMU ATMILERKİ GERÇEKLERİ GÖRMÜYORLER.KÖR VE ÇUKUR İNSANLAR BUNLAR.SN.HALİL MÜDÜRÜM ALLAH YAR VE YARDIMCIN OLDUN.DUALARIMIZ SENİNLE.SİZE ALPER VE ENİS BEYLERE VE EKİBİNİZE TEŞEKKÜR

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR