26 Nisan 2024 Cuma

ISPARTA EMNİYET'İNDEN PKK'YA AĞIR DARBE!

ISPARTA'DA terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda gözaltına alınan 5 kadın çıkarıldığı mahkemece tutuklanmıştı. O operasyonun devamı olarak aranmakta olan Ö.S.Ş’de yapılan başarılı çalışma sonucunda yakalandı.

Asayiş

Isparta Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, terör örgütü PKK'nın kadın yapılanması olduğu iddia edilen Özgür Kadın Kongresi'nin (KJA) Isparta'da 'Genç Kadın Meclisi' adı altında faaliyette bulunduğu bilgisi üzerine çalışma başlatmış ve 5 kadını gözaltına almıştı.Gözaltına alınanlar çıkarıldığı mahkemece tutuklanmıştı. 

Devam eden operasyonlar kapsamında “Silahlı Terör Örgütüne Üye Olmak” suçundan operasyon firarisi olan Ö.S.Ş. isimli şahıs Denizli İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ile yapılan operasyon neticesinde yakalandı. Ö.S.Ş. çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

evet

02 Haziran 2016 Perşembe 17:06

gösterin şeroların yüzünü vatan hainleri bunlar asacaksın bu pekekelileri

tesbit

28 Mayıs 2016 Cumartesi 10:54

Paralel olunca adamların videoları ve fotoları boy boy.. PKK olunca böyle oluyor. bu şerefsizlerin yüzünü görmek istiyoruz.

Baki yeşil

28 Mayıs 2016 Cumartesi 10:14

Osmanlı parçalanırken batıdan medet uman ve isyan edip ayrılan coğrafyaya bakın emperyalizm ne yaptı onları,bugün hepsi esir aç perişan bu sol görüşlü aABD İSRAİL uşakları nasıl hem devrimci hem kürt hem amerikancı oluyorlar. Tam gerizekalı bunlar.

yadigar

28 Mayıs 2016 Cumartesi 00:41

Allah belalarini versin

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR