28 Mart 2024 Perşembe

ISPARTA'YA NARKOTİM KURULUYOR

ISPARTA'YA NARKOTİM KURULUYOR

Asayiş

EMNİYET Genel Müdürlüğü, yurdun 21 iline daha Narkotim kuracak. Uyuşturucu ile mücadelede önemli rol alan Narkotimler’in bulunduğu şehir sayısı 50'ye yükselecek. İçişleri Bakanlığı Emniyet Genel Müdürlüğü'nden edinilen bilgilere göre, kurulduğu 2014 yılından itibaren uyuşturucunun sokak boyutuyla mücadelesinde oldukça başarılı sonuçlar elde ederek, önemli görevlere imza attığı belirtilen Narkotimler, 21 şehre daha kurulacak. Halen 29 ilde uyuşturucu ile mücadelede önemli rol alan Narkotimler’in edindiği misyon ve sokaktaki kararlı duruşu sebebiyle toplumun takdirini topladığı belirtildi.Başta PKK/KCK ve FETÖ/PDY gibi terör örgütlerinin finans kaynağı olan uyuşturucu ile mücadelede kararlılıkla çalışıldığını belirten yetkililer,uyuşturucu bataklığını yok etmeye kararlı olduklarını bildirdi.

NARKOTİMLERİN KURULACAĞI İLLER

Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından 29 ilde görev alan Narkotimler’e ek olarak; Adıyaman, Afyonkarahisar, Aksaray, Batman, Bolu,Çanakkale, Çorum, Düzce, Edirne, Isparta, Kahramanmaraş, Kırıkkale, Kırklareli,Kilis, Mardin, Muğla, Rize, Sivas, Uşak, Yalova ve Zonguldak illerine Narkotimler’in kurulmasına karar verildi.

Planlamayla birlikte 2017 yılının ilk yarısından itibaren Narkotimler’in bulunduğu il sayısı 50'ye ulaşacak. Öte yandan yeni Narkotimler kurulurken, halen faaliyet yürüten 29 ildeki Narkotimler’in de modernize edileceği öğrenildi.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

keyıfci

09 Ocak 2017 Pazartesi 15:27

evet guzel bi iş yapıyorlar bır yondende genclerin omrunu bıtırıyolar 18 sene satmayan ama uyusturucu bzgımlısı olan mecbur kalıpta arkadasına veren ınsanları torbavı yerıne koyolar asıl kılolarca uyusturucu satanlar sımdı hangı yatta hangı bes yıldızlı otellerde kım bılır altlarında mercwdes bmwyle gezerken onsekızmyırmıyasında bagımlı ınsanlar torbacı dıye cezaevlerıne atılıyo bende yattım cezaevınde ama hıc gormedım kıloyla uyusturucu satıpta cezaevıne gelenı cunku onlar satıcı degıl onlar bı

Vatandaş

23 Aralık 2016 Cuma 14:38

Çok ama çok geç kalınmış bir önlem uyuşturucu yaşı ortaokullara indiğinin şahidi olduğumuz şu güzelim şehirde cafeler caddesindeki aralarda dolaşan küçük yaştaki dilenci çocukların acilen önlemi alınmalı ağaç yaşken eğilir

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR