19 Mart 2024 Salı

ISPARTA'DA TÜTÜN OPERASYONU

Polis, tütün ve tütün mamulleri satışı yapan işyerlerine operasyon düzenledi.

Asayiş

Nurettin ARKAN/YALVAÇ -  ISPARTA'nın Yalvaç İlçesi'nde polis tütün ve tütün mamulleri satışı yapan işyerlerine operasyon düzenledi.

Yalvaç'ta kaçak tütün ve mamullerine yönelik İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından Duman-2 operasyonu düzenlendi. Türkiye'nin çoğu yerinde eşzamanlı olarak yapıldığı belirtilen operasyonda Yalvaç'ta açık tütün ve makaron satışı yapan 4 ayrı işyerine baskın yapıldı.

Yalvaç Emniyet Müdürlüğü Asayiş ekiplerinin operasyonunda çok sayıda polis görev aldı. Çarşı Mahallesi Yağcılar Arastası'nda faaliyet gösteren 4 işyerini arayan polis, fatura girişi bulunmayan tütün ve sigara yapımında kullanılan malzemelere el koydu.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Yaman

20 Ekim 2017 Cuma 10:05

Yalvaç polisi çalışıyor da Isparta polisi bakıyor mu? Merkezdeki tütüncüleri kim denetleyecek. Adam kaçak tütün sattığını kendi söylüyor. Ama polisin ****ı olduğu yok. Kaçaktan kaynaklanan katma değer kaybını polisin engellemesi gerekmiyor mu?

Mahalle sakini

19 Ekim 2017 Perşembe 19:04

Birde Isparta yedişehitler mahallesindeki bar görünümlü gazinoları denetleyip kapatılsa yada şehirdışına gönderilirse çok isabetli olacak. Geceyarısına kadar sarhoş naraları kavgalar yüksek müzik sesleri mahalleliyi hem rahatsız ediyor hemde tedirgin ediyor.Yetkililer İnşallah gerekeni yaparda bütün ailelerde mahalle sakinlerinden hayır duası alırlar

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR