27 Nisan 2024 Cumartesi

ISPARTA'DA TERÖR OPERASYONUNA 8 TUTUKLAMA

ISPARTA'DA TERÖR OPERASYONUNA 8 TUTUKLAMA

Asayiş

ISPARTA'da sosyal paylaşım sitesi üzerinden terör örgütü PKKpropagandası yaptığı belirlenen ve bu sabah eş zamanlı operasyon ile gözaltınaalınan 21 şüpheli adliyeye sevk edildi. 8’i tutuklanırken, 7’si adli kontorlşartıyla olmak üzere 13 kişi serbest bırakıldı.

Isparta Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele ŞubeMüdürlüğü ekipleri, sosyal paylaşım sitesi üzerinden terör örgütü PKK'nınpropagandası yapıldığı bilgisi üzerine çalışma başlattı. Yapılan takipneticesinde sabah çok sayıda adrese eş zamanlı operasyon düzenlendi.

Operasyon kapsamında gözaltına alınan 20 şüphelinin EmniyetMüdürlüğü'ndeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. 8’i tutuklanırken,7’si adli kontorl şartıyla olmak üzere 13 kişi serbest bırakıldı.

 

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Daha

16 Haziran 2016 Perşembe 00:36

Bu sanırım başlangıç indekiler bütün devlet vatan düşmanı olanlar için yaşasın cehennem inlerinde bile alınsın bunlar yüreğimiz ferahlasın

Baki yeşil

15 Haziran 2016 Çarşamba 23:53

Bu şerefsizler e aman vermeyin,sağlık hainler kendilerini bi**** zannettiler. Bu millet sabırla bekliyor daha görev sırası bizlere gelmedi tükürükle boğarız bunları. Kaşınıyorlar. G.doğu özbeöz türk toprağıdır tek bir tane Kürtçe yazılı belge çıkarsınlar görelim D.bakır Selçuklu Osmanlı kitabeleri ile doludur

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR