18 Nisan 2024 Perşembe

Isparta'da Suç Şebekesi Çökertildi!

Isparta'da Suç Şebekesi Çökertildi!

Asayiş

Isparta’da çok sayıda suç dosyası bulunan 3 kişinin seyir halinde olduğu plakasız kamyonet polis ekiplerinin titiz takibi sonucu kısa süren kovalamaca sonucu yakalandı.

 Isparta’da uzun süredir aranan hırsızlık ve farklı suçlardan çok sayıda dosyası bulunan şebeke çökertildi. Edinilen bilgiye göre, Isparta’da hırsızlık ve diğer suçlardan çok sayıda suç dosyaları bulunan şebekeyi Polis güçleri çökertti. Bir süredir kesinleşmiş hapis cezası bulunduğu belirtilen 3 kişi plakasız bir kamyonetle il merkezi petek sanayine geldi. Şüphelileri takip etmekte olan polis ekipleri, Migros Kavşağı ve Petek Sanayi civarında bahse konu şahısları yakalamak için düğmeye bastı. Emniyet güçleri tarafından takip edildiklerini fark eden 3 şüpheli, içersinde bulundukları plakasız kamyonetle kaçmaya başladı. Polis ekipleri kısa süre sonra söz konusu aracı yakalayarak,3 şahsı da etkisiz hale getirdi. Yapılan Genel Bilgi Taraması (GBT) sonucunda; Şüphelilerden V.D.’nin ‘Konut dokunulmazlığını ihlal –hırsızlık – uyuşturucu ticareti yapmak ve temin etmek’ suçlarından 10 yıl kesinleşmiş hapis cezası ile arandığı ortaya çıkarken, Ş.D.’nin ‘Basit yaralama ve hırsızlık suçlarından’ 1 yıl 10 15 gün ve E.D.’nin ise ‘Kişiyi hürriyetinden yoksun kılma suçundan’ arandığı öğrenildi.

 

Şüphelilerden kesinleşmiş hapis cezaları bulunan V.D. ve Ş.D. cezaevine teslim edilirken, E.D.’de polis güçlerince adliyeye sevk edildi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR