28 Mart 2024 Perşembe

ISPARTA'DA HIRSIZLIK OLAYLARI AYDINLATILDI

ISPARTA'DA HIRSIZLIK OLAYLARI AYDINLATILDI

Asayiş

İKAMETTEN HIRSIZLIK OLAYININ FAİLİ KISA SÜREDE YAKALANDI:

 

Yedişehitler Mahallesinde meydana gelen ikametten hırsızlık olayında müştekiye ait ikamette bulunan bir adet LCD televizyon ile bir adet Laptop bilgisayarın çalınması olayı ile ilgili olarak ekiplerimizce yürütülen çalışmalar neticesinde olayın faillerinin halen denetimli serbestlik tedbiri ile kontrolü olan ve iki ayrı suçtan dolayı hakkında aranma kararı olan A.E. veM.T isimli şahıslar olduğu tespit edilerek yakalanmaları amacıyla gerekli çalışmalara başlanılmıştır.

Ekiplerimizin yapmış oldukları çalışmalar neticesinde olayın faillerinden olan M.T. isimli şahıs kısa sürede yakalanarak gözaltına alınmıştır.

Yakalanan şüpheli M.T. hakkında “İkametten Hırsızlık”suçundan gerekli yasal işlemler yapılmış olup, sevk edildiği adli makamlarca TUTUKLANARAK cezaevine gönderilmiştir.

 

ÇALINAN MOTOSİKLET KISA SÜREDE BULUNARAK SAHİBİNE TESLİMEDİLDİ:

 

Geçtiğimiz günlerde Yedişehitler Mahallesindeki ikametinin önüne park etmiş olduğu motosikletinin çalınmış olmasından dolayı şikayetçi olan müştekinin çalınan motosikletinin bulunması ve olayın failinin tespit edilmesi amacıyla ekiplerimizin yapmış olduğu çalışmalar ve çevrede bulunan işyerlerine ait güvenlik kamera görüntülerinin incelenmesi neticesinde olayın failinin R.Ş. isimli şahıs olduğu tespit edilmiştir.

Ekiplerimizce şahsın bulunması için yapılan çalışmalar neticesinde çalınan motosiklet ile birlikte şahıs kısa süre içerisinde yakalanarak gözaltına alınmıştır.

Yakalanan şüpheli R.Ş. hakkında “Motosiklet Hırsızlığı”suçundan gerekli yasal işlemler yapılmış olup, sevk edildiği adli makamlarca TUTUKLANARAK cezaevine gönderilmiştir.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR