24 Nisan 2024 Çarşamba

İNTİHAR ETMEK İSTEDİ

ISPARTA’DA bunalıma giren bir kişi önce kendini bıçakladı ve daha sonra boğazını keserek intihar etmek istedi.

Asayiş

Olay Uluborlu Dereköy’de meydana geldi. 66 yaşındaki 2 çocuk babası A.K. girdiği ruhi bunalım neticesinde evde yalnız olduğu sırada öncekendini bıçakladı. Daha sonra ise boğazını keserek intihar etmek istedi. Olayı görenler ise hemen 112 Acil Servis ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık görevlileri ilk müdahalenin ardından Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi’nde yoğun bakıma alındı. A.K’nin ise hayati tehlikesi olduğu öğrenildi.

DETAYLAR BOMBA 32’DE OLACAK

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

köylüsü

17 Nisan 2016 Pazar 17:51

valla hızlı haberciliğinizi tebrik ederim.haberi çok hızlı yaptınız.ama olay köyde evinde değil bahçesinde oldu.önce karnına bıçağı sokmuş bağırsakları çıkmış bakmış ölmeyince boğazını kesmiş.ama öyle böyle kesmek değil bildiğiniz kurban keser gibi kesmiş.ama çok ufak santimler ile boğazdaki atar damarı kesilmemiş.yani yaşayacak ömrü varmış.şimdi son olarak merak edenlere söyleyeyim niçin böyle bir ihtihar girişiminde bulunmuş derseniz psikolojik rahatsızlığı varmış ağır ilaçlar kullandığını

Ali

14 Nisan 2016 Perşembe 22:03

Haberler için seçilen fotoğraflar özellikle çocukların psikolojisi için çok önemlidir. Başka fotoğraflarla anlatırsınız daha isabetli olur. Teşekkür ederim.

Mustafa

14 Nisan 2016 Perşembe 19:22

Tamam haber için bir fotoğraf koymak gerekebilir ama konulacak fotoğraflara biraz daha dikkat etsek

nela bu

15 Nisan 2016 Cuma 09:44

bu ne la eli kanlı bıçaklı insanı imrendiriyorsunuz valla benim bile elime bıçak alıp adam doğrayasım geldi kaldırın şu rezil fotoları insanları özendirmeyin mide bulandırmayın.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR