26 Nisan 2024 Cuma

İKNA YOLUYLA GETİREBİLİRSİNİZ

İKNA YOLUYLA GETİREBİLİRSİNİZ

Asayiş

İL Emniyet Müdürü Caner Tayfur, uyuşturucu ile mücadele kapsamında çok önemli mesajlar verdi. Müdür Tayfur; " Biz adli tahkikat aşamasına geçmeden önce kullanıcılar bize doğrudan gelerek tedavi talebinde bulunacak olurlarsa herhangi bir adli tahkikata konu etmeksizin tedavilerine yardımcı olabiliriz." dedi.

Uyuşturucu ile mücadele kapsamında İl Emniyet Müdürü Caner Tayfur, ailelere önemli mesajlar verirken, uyuşturucu kullanıcılarını ise ikna yoluyla bize getirsinler ki tedavilerinde yardımcı olabilelim" diye konuştu.

Tayfur yaptığı açıklamada ise; "Malum suç sosyalolgudur. Uyuşturucu ile mücadele tek başına polisiye önlemlerle başarılabilecek hususlar değildir. Ailelerin toplumun, sivil toplum örgütlerinin katkı sunmaları ile olabilecekleri birşeydir. Özellikle ailelerden ricam. Mutlaka çocuklarına sevgilerini hissettirmelerini diliyorum.Toplumda çok bilinmeyen bir husus. Biz adli tahkikat aşamasına geçmeden önce kullanıcılar bize doğrudan gelerek tedavi talebinde bulunacak olurlarsa herhangi bir adli tahkikata konu etmeksizin tedavilerine yardımcı olabiliriz.Mutlaka geçmişte bu durumlar oldu. Çok bilinir bir husus değil. Bütün ailelerimiz bilgi sahibi olsunlar. İkna yoluyla bize getirsinler. Tedavilerinde yardımcı olalım.  

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR