24 Nisan 2024 Çarşamba

GÜNÜN SON DAKİKA HABERİ

GÜNÜN SON DAKİKA HABERİ

Asayiş

Isparta-Burdur Dağ yolunda bulunan Gelincik Göleti'nde kenarından çok sayıda mühimmat bulundu. Jandarma ekipleri gölet kenarından arama yaptı.

Isparta-Burdur dağ yolundaki Gelincik Barajı kenarında 50'ye yakın dolu Kalaşnikof  mermisi bulunurken, ihbar üzerine Burdur jandarması arama yaptı. Jandarma da arama sırasında  mermiler buldu. Arama yapılan bölgede FETÖ elebaşısı Fetullah Gülen'e ve terör örgütü ait örgütsel dokümanlara rastlanması mermilerin FETÖ yanlıları tarafından suya atılmış olabileceği ihtimalini gündeme getirdi. 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Baki yeşil

04 Ekim 2016 Salı 10:03

Şerefsizin bedduası aynen şöyleydi, ocaklarına ateşler düşsün, demek Rabbim köpeğin duasını değil ama bedduasını kabul etti. Çünkü hz.peygamberimiz beddua yayın çıkan ok gibidir gider eğer hedefteki onu hak etmiyorsa geri döner bedduayı yapanı vurur. Hadis aynen tecelli etti. Daha çok meşe ağacı arkası arayacaksınız sizi sebataycı,mason,Yahudi dönmesi ve uşakları. Şimon perez için dünya ir barış adamını kaybetti diye açıklama yapan şerefsiz ve itleri. O kadar müslüman için tek açıklaması yok.

Ibram Tarmaz

03 Ekim 2016 Pazartesi 17:03

feto gibi bir gunah keciniz var, her turlu sahtekarliginizi ve beceriksizliginizi ona baglarsiniz artik.

serdar

03 Ekim 2016 Pazartesi 14:56

Korku insana herşey yaptırır ,kim olduğunu bulmak biraz zaman alır ama bulunca yapılacak hareket belli kötü konuşturmayın beni

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR