26 Nisan 2024 Cuma

FUHUŞ OPERASYONU !

FUHUŞ OPERASYONU !

Asayiş

Isparta Modernevler Mahallesi’nde düzenlenen fuhuş operasyonunda2 kişi gözaltına alındı. Edinilen bilgiye göre , olay geçtiğimiz hafta sonunda meydana geldi.İddiaya göre, aldığı istihbari bilgileri değerlendiren emniyet güçleri, Modernevler Mahallesi’nde bir eve fuhuş operasyonu düzenledi.Yapılan operasyonda çok sayıda şüpheli yakalanırken, olaya yer temini ve aracılık ettikleri belirtilen H.K. ve B.S. isimli 2 kişi gözaltına alındı.Emniyette ifadeleri alınan şüpheliler, gerekli işlemlerinin ardından buradan adli mercilere sevk edildi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

öğrenci velisi

07 Ekim 2014 Salı 13:27

ilçede yaygın fuhuş yapıldığı söylentisi var.ben dahi dışardan gelip duyuyorsam.durumlar vahim demekki.para veremeyen gençlerin paralarının ne şekillerde ödeştirildiği herkes tarafından bilindiği halde.yetkililer kulak tıkamaya devam ediyor veya gerçekten haberleri yokmu.umarım yoktur diye düşünmek istiyorum. bu gidişle ısparta sicilitamamen bozulacaktır dikkate alınmasını talep ediyorum.saygılar

ak partili 32

29 Eylül 2014 Pazartesi 12:51

Bu suç TCK 227/2 kapsamına girmketedir.Ancak haberdeki bilgiler dikkate alındığında,bu suçu işleyenlerin pek ceza almayacakları kanaatindeyim.Çünkü bu suçun maddi unsuru olan ekonomik bir menfaat/ticari bir amaç için yapıldığı ispat edilmesi gerekir.Bu da çok zor.İşte bu nedenle göz altı süresi dolduktan sonra hepsi serbest kalır.Ancak bir şebeke oldukları yönünde bir iddia varsa ozaman sittin sene çıkmazlar.İşte sayın vekillerimize sesleniyorum:Size bir fırsat,verin mecliste bir kanun teklifi fuhuş yapmayı doğrudan doğruya suç kapsamına sokun.Hem böylece ulsal basına çıkıp Ispartamın reklemını yapmış olursunuz.SAYGILARIMLA, (2) Bir kimseyi fuhşa teşvik eden, bunun yolunu kolaylaştıran ya da fuhuş için aracılık eden veya yer temin eden kişi, iki yıldan dört yıla kadar hapis ve üçbin güne kadar adli para cezası ile cezalandırılır. Fuhşa sürüklenen kişinin kazancından yararlanılarak kısmen veya tamamen geçimin sağlanması, fuhşa teşvik sayılır. (ASLİYE CEZA MAHK.)

bojuware 201

22 Eylül 2014 Pazartesi 22:21

insanoğlunun ilk sucu cinayet fuhuş hırsızlık. Bir millet andavallaştıkça tercih ve yönetimleri andavallaşır. şimdi gasp hırsızlık cinayet boşanma niye arttı. Ekonomiye dayalı suçlar hızlandı intihar boşanma arttı.Kemikçi makarnacı soytarılar bina çoğaldı diyecek andaval seçtiklerini akılları almıyacak. Ekonominin içine ettiler. Hayırlı olsun hırsız yönetici ve millet fuhuş ektra boşanan boşanana.

mahoni

25 Eylül 2014 Perşembe 13:50

sen ne kadar dar kafalısın istersen dışarıya cıkda gör ekenomi kötüyegittiğini bütün her insanın altıbda son model araba elleride son model tlf yediği önünde yemediği arkasında ekonomi kötü imiş siz açlık derken 50 binliralık arabaya binecksin açlık derken cebinde son sistem tlf olaçak evinde internet olaçak sonra ekonomi kötü diyerek kendini rezil edeceksin vesselam

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR