29 Mart 2024 Cuma

FETÖ SORUŞTURMASI 24 KİŞİ TUTUKLANDI

FETÖ SORUŞTURMASI 24 KİŞİ TUTUKLANDI

Asayiş
Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanmasına yönelik soruşturmalar devam ediyor. Bu kapsamda aralarında Isparta’nın da bulunduğu 9 ilde düzenlenen operasyon sonucu gözaltına alınan 37 eski emniyet mensubundan 24’ü tutuklandı.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

..

31 Mart 2017 Cuma 23:10

Darbenin 1 numaralı adamını serbest bıraksın savcı gerisini alsın içeri. Cumhurbaşkanımızın dahi söylediği size göre alt tabaka ibadet orta ticaret üst ihanet. Neden alt tabaka ve orta tabakanın bir kısmı alındı ? Neden suçu olmayan erler içeri alındı emir kulu olan askerler içeri alındı ? Artık bunları cevaplasin bu ülke. Darbeyi planlayan yardım eden insanları vahşice kaybedenler içeri girsin. Suçsuz olan insanları işlerinden alıp tutuklamak nedir ?

..

31 Mart 2017 Cuma 23:06

Bu terör örgütünü insanlara kim tanıttı? Kim yakınlaştırdı? Bu soruların cevapları nerede? Neden bu insanlar bu örgüte bağlandı ? Menfaat değil miydi? Kimi okuyamadi kimi kazanamadı ? Kimler yüceltir bunları ? Terör örgütü olarak tutuklaniyorlar peki ihrac olanlarda terör örgütü olarak işlerinden atılıyor onlar neden tutuklanmiyor? Madem üyeler hepsine aynı muamele yapılmalı. Kimini içeri al kimini bırak olmaz ki? Ve suç nedir tam olarak? Darbeyle ilgileri olanları tutuklayin yani.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR