25 Nisan 2024 Perşembe

EMNİYETTEN GECE HUZUR OPERASYONU

Vatandaşlarımızın huzur ve güvenliğinin sağlanarak suç ve suçlularla daha etkin mücadele etmek amacıyla Emniyet Müdürlüğümüzce 06 Mayıs 2016 Cuma gecesi İlimiz, Yalvaç İlçesinde faaliyet gösteren Umuma Açık İşyerleri ile belirlenen sabit noktalarda arama ve kontroller yapıldı.

Asayiş

Emniyet Müdürlüğümüzce vatandaşlarımızın huzur ve güvenliğinin sağlanması öncelikli görevlerimiz arasındadır.  Adli ve önleme araması yapılması amacıyla 06 Mayıs 2016 Cuma günü  saat: 22.00 sıralarında   İlimiz, Yalvaç ilçesinde faaliyet gösteren Umuma Açık İşyerlerinde arama ve kontroller ile yol uygulaması yapılmıştır.

Yapılan uygulama neticesinde; 

1- Umuma açık yerlerde ve yapılan yol uygulaması neticesinde toplam 393 şahsın GBT sorgulaması yapılmıştır. Yapılan bu sorgulamalarda aranan şahsa rastlanılmamıştır.

2- Umuma Açık İşyerleri kontrol edilmiş olup, yapılan bu kontrollerde 3 şahsa işyeri içerisinde tütün ve tütün mamulleri kullanmaktan kabahatler kanununa göre işlem yapılmıştır.

3-  Yol uygulamasında durdurulan araçta bulunan T.S.A isimli şahsın üst aramasında 1 adet 7.65 çaplı Beratta ibaresi yazılı şarjöründe 7 adet fişek bulunan tabanca ele geçirilmiş şahsa 6136 S K M suçundan işlem yapılmıştır.

4- Yapılan yol uygulamasında 36 araç sorgulanmış olup, 5 araca (567) TL trafik para cezası uygulanmıştır.

Emniyet Müdürlüğümüzce suç ve suçlularla mücadele etmek ve vatandaşlarımızın huzur ve güvenliklerinin sağlanarak ilimiz genelindeki huzur ortamının korunması amacı ile çalışmalarımız kararlılıkla devam etmektedir. 

ISPARTA İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Mürsel

12 Mayıs 2016 Perşembe 16:31

Emniyet Müdürü ayakta uyumaya devam ediyorsun. Kaçak akaryakıta göz yumuyorsunuz sanırım? 10 numara yağ satışı devam ediyor. İçerde köstebek besliyorlar uyuyorsun.Koltuktan kalkta petek sanayi bloklarına git gez dolaş.

Spartalı

12 Mayıs 2016 Perşembe 02:34

Merkezdeki rent a car larıda bi yoklasalar iyi olscak

Spartalı

12 Mayıs 2016 Perşembe 02:33

Merkezdeki

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR