24 Nisan 2024 Çarşamba

EMNİYET SUÇLUYA GÖZ AÇTIRMIYOR

Isparta Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri çeşitli suçlardan aranan 156 kişiyi başarılı operasyonlar sonucunda yakaladı.

Asayiş

Isparta Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri çeşitli suçlardan aranan 156 kişiyi başarılı operasyonlar sonucunda yakaladı.

Isparta Emniyet Müdürlüğü, başarıları ile ülke genelinde dikkat çekiyor. Yapılan operasyonlar ile suçluya geçit vermeyen ekipler, kentin daha huzurlu bir hale gelmesi için gece gündüz çalışıyor.

Son olarak çeşitli suçlardan aranan 156 kişi yakalandı.Hırsızlıktan, dolandırıcılıktan, borçlunun ödeme şartını ihlalden, basit yaralamadan, Alkollü araç kullanmaktan, Kumar oynatmaktan, tacizden, Kastenadam öldürmeden, hakaretten, tehditten ve çeşitli suçlardan dolayı aranan 156 kişiye yakaladı. Gözaltına alınan şüpheliler ise mahkemeye sevk edildi

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

dad

05 Haziran 2016 Pazar 20:47

Trafikte saçma sapan cezalar kesmeyi bırakın ve gerçekten kuralları ihlal edenlere bakın. Trafikte ceza kesme kotası mı var!

gönenli

05 Haziran 2016 Pazar 16:56

gönende akşam geç saatlerde bu eksozu acık motorsiklet ve arabalara da bir dur denilmeli artık memeleket zaten elden gitti gidiyor saygı diye bişey kalmadı gençler emniyet de maşallah güzel güzel meydan da gelsin temeler içmeler uyumalar kimseye ses çıkarmıyor lütfen artık yetkililer duyun sesimizi

Tebrikler

05 Haziran 2016 Pazar 13:59

Bu çalışmaların artık trafik denetlemesi olarak devam etmesini dileriz. Trafik suçlarına da artık dur denmesi gerekiyor.

fa

05 Haziran 2016 Pazar 13:42

Allah nazarlardan Korusun

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR