27 Nisan 2024 Cumartesi

EMNİYET'TEN YİNE DEV OPERASYON

EMNİYET'TEN YİNE DEV OPERASYON

Asayiş

Edinilen bilgiye göre, Borçlunun ödeme şartını ihlalden 3 ayhapis cezası bulanan K.Ö, Yaralama suçundan 4 ay hapis cezası bulunan H.P,fuhuşa teşvik veya yaptırmak aracılık etmek 2 yıl 6 ay hapis cezası bulunanA.D, Hırsızlıktan 2 yıl 6 ay cezaevi hapis cezası bulunan E.E, Borçlunun ödemeşartını ihlalden hapis cezası bulunan M.E, 2313 sayılı kanune muhalefet hapiscezası bulunan M.S.A, Silahlı  tehditten1 yıl 8 ay hapis cezası bulunan İ.E, Dolandırıcılık 1 yıl hapis cezası bulunanH.S, Silahlı tehdit etmekten 10 ay hapis cezası bulunan O.A, Silahlı tehditten10 ay hapis cezası bulunan O.A, 2 ay 15 gün hapis cezası bulunan O.A, 10 ay 25gün hapis cezası bulunan O.A, Hakaret 3 Ay hapis cezası bulunan O. A,Hakaretten 6 ay hapis cezası bulunan O.A, Hakaretten 1 yıl 5 ay 15 gün hapiscezası bulunan O.A, Hakaretten 2 yıl 3 ay hapis cezası bulunan O.A, 1 yıl 5 ay15 gün hapis cezası bulunan O.A, Hakaretten 5 ay hapis cezası bulunan O.A,Cezaevinden firar eden H.Ö, Basit yaralama suçundan 1 yıl 8 ay hapis cezasıbulunan E.Ö, Mala zarar verme suçundan 11 ay 20 gün hapis cezası bulunan H.Ö,hırsızlıktan hapis cezası bulunan E.Ö, silahlı tehditten hapis cezası bulunanH.Ö, mala zarar verme suçundan hapis cezası bulunan H.Ö, Başkalarına ait kimlikbilgileri kullanma suçundan 7 ay 15 gün hapis cezası bulunan M.P, 2 ay 15 günhapis cezası bulunan M.P, Suç eşyasının satın alınması kabul edilmesi suçundanhapis cezası bulunan I.İ, silahlı tehditten arana ve hapis cezası bulunan M.P,Basit yaralamadan hapis cezası bulunan M.G, Basit yaralamadan hapis cezası bulunanB.M, 4 yıl 2 ay hapis cezası bulunan H.Ö, Kişi hüviyetten yoksun kılma suçundan1 yıl 8 ay hapis cezası bulunan H.Ö, Basit yaralamadan 4 ay 15 gün hapis cezasıbulunan H.Ö, Alkollü araç kullanmadan hapis cezası bulunan H.Ö, Basityaralamadan 4 ay 15 gün  hapis cezasıbulunan H.Ö. Alkollü araç kullanmadan 2 ay hapis cezası bulunan H.Ö ve 8 ayhapis cezası bulunan H.Ö yakalanarak cezaevine gönderildi. 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

serkan caner mert

20 Temmuz 2014 Pazar 14:57

Halkbank genel müdürü bile serbest, diğeri de Cumhur Başkanı olmak üzere. bayrağımıza cami avlımuza bile sahip çıkamaz olduk. bizi koruyan polislere, hırsızlardan daha çok eziyet eder olduk. kuraklık ve afetler artarak devam edecek. Allah bizleri ıslah etsin ki hırsızları alkışlamayalım.

Ali

19 Temmuz 2014 Cumartesi 16:40

Her gün Dev Operasyon diye manşet atıyorsunuz.Vatan Mahallesinde camii'nin kapıları çalınmış,camide uyuşturucu ve fuhuş diye vatandaşın tedbir alınması için talepleri var.İki manşet yan yana ama çok TEZAT var.Birilerini övmek,ön plana çıkarmak için çok gülünç durama düşmeyin.

Vatandaş

19 Temmuz 2014 Cumartesi 16:27

Bu yakalananların çoğu borçunu ödemeyenler ve mahkemece ceza verilmiş, basit suçlardan ceza almış kişiler.Manşet ise sanki Çok Büyük operasyon yapılmış da yeni bir suç örgütü çökertilmiş gibi,TAMAMEN ALGI Haberi.Son aylarda sanki bütün Isparta suç işlemişte yakalanmış gibi bir algı oluştu.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR