23 Nisan 2024 Salı

DOÇENT CİNAYETİNDE AKIL ALMAZ İFADELER

Konya Selçuk Üniversitesi’nde geçen ay Doç. Dr. Celalettin Özdemir’i (42) fakültedeki odasında öldürdüğü iddiasıyla tutuklanan SDÜ de 9 yıl görev yapan Prof. Dr. Ahmet Gülce’nin savcılıktaki ifadesinde...

Asayiş

Konya ’da Asuman S.’yle ilişkisi olan Doç. Dr. Celalettin Özdemir’i öldüren Prof. Dr. Ahmet Gülce'nin savcılıktaki ifadesinde, “2013 yılının temmuz ayında ‘Senden hamileyim, kürtaj parası ver’ deyince kendim için, geçen nisan ayında da Celalettin için kürtaj parası verdim” dediği öğrenildi.

Habertürk 'ten Zafer Samancı'nın haberine göre, Asuman S. ile ilişkisi nedeniyle Doç. Özdemir'i öldüren Prof. Gülce ifadesinde, "Asuman 'senden hamileyim kürtaj parası ver' dedi, 5 bin TL verdim. Asuman sonra da Celalettin'den hamile olduğunu ama onun kürtaj parası vermediğini söyledi. Onun çocuğunun kürtajı için 15 bin TL'yi ben verdim" dedi.

"ADAM ÖLDÜRÜYORLAR"

Olay günü Asuman’ın odasına geldiğini ve Özdemir’in kendisi hakkında dosya hazırladığını söylediğini anlatan Ahmet G., Özdemir’in odasına gittiğini dile getirdi. Özdemir’in “Seni ve eşini rezil edeceğim” diye bağırması üzerine bıçakla defalarca vurduğunu belirten Ahmet G. “Adam öldürüyorlar diye bağırmaya başladı, boğazına vurdum. Yere düştü, insanlar sese gelip kapıyı açmak istedi, açamayıp gittiler. Celalettin yerde hırlıyordu. Camdan kaçtım” dediği belirtildi.

Ahmet G., Özdemir’i öldürdüğü sırada kendi oğlunun onu odasında beklediğini de söyledi.

 "EŞİME ALDATTIĞIMI ANLATTIM"

Ahmet G., eşi Prof. Dr. Handan G.’yi alıp eve giderken çok terleyince eşinin bir şeyler olduğunu anladığını da aktardı.

Ahmet G.’nin “Evde onu aldattığımı düşünüp tepki verdi. Olayı anlattım. Celalettin’in ölmüş olabileceğini söyledi. Eşim olayın nedenini sorunca Asuman’la ilişkimi anlattım. Evi terk etmemi istedi. Evden ayrıldım” ifadesini kullandığı belirtildi.

 Ahmet G., “Amacım öldürmek değildi. Tasarlanmış bir olay değil. Ölümüne ailesinden çok üzüldüm. Çok pişmanım” dedi



YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR