19 Mart 2024 Salı

ÇALINTI ARAÇLA 8 HIRSIZLIK

Geçtiğimiz gün Isparta’dan polisin ‘DUR’ ihtarına uymayan ve çalıntı olduğu öğrenilen Burdur’a kaçıp tekrar Isparta’ya gelen otomobil, polisi teyakkuza geçirdi.

Asayiş

Pazartesi günü akşam saatlerinde Bölge Trafik ve Denetleme Şube Müdürlüğü ekiplerinin şüphelenerek durdurmak istediği 34 JH 7466 plakalı araç ‘DUR’ ihtarına riayet etmeyerek Burdur iline doğru kaçmaya başladı. Aracı gözden kaybeden ekiplerin yaptığı sorgulamalar sonucunda aracının İstanbul’dan 20 gün önce çalındığı öğrenildi. Aracın geri dönme ihtimali üzerine şehrin bütün giriş noktaları tutuldu.

Burdur polislerinin de ‘DUR’ ihtarına uymayarak kaçmaya devam eden otomobilin Isparta’ya girdiği anda tekrardan kovalamaca başladı.Aracın çalıntı olması ve içinde bulunan şahıslarda silah olma ihtimali üzerine araç kapan ile durdurulmak istendi. Fakat ISBAŞ kavşağına kurulan kapanı refüje çıkarak atlatan otomobil, Zafer Mahallesi ara sokaklarında amansız bir takip sonucu 4960. Sokak üzerinde terk edilmiş halde bulundu.

Araçtan 1’i bayan 3 kişinin kaçarak uzaklaştığı bilgisi üzerine şahıslar çok geçmeden Trafik ve Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından saklandıkları bahçede bulundular. Şahısların yakalandığı bahçede yapılan aramada bir adet 9 mm tabanca bulundu. Silahın ateşlenmeye çalışıldığı fakat merminin şişmesinden dolayı tutukluluk yaptığı iddia edilirken kaçan bayan şahsın çantasında 10 adet yedek mermi bulundu.

Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri ve narkotik köpeği Zeus’un yaptığı aramada herhangi bir uyuşturucu madde ulaşılamazken, aracın 20 gün önce park halinde iken İstanbul’dan çalındığı ve bu süre zarfında 8 ayrı hırsızlık olayına karıştığı tespit edildi.

Şahısların gerekli işlemleri yapılmak üzere gözaltında oldukları bilgisine ulaşıldı.






YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Isım

11 Mayıs 2016 Çarşamba 21:39

Bı arabayı yakalayamıyosunuz, mınnacık şehırde bıle!! Emnıyet goz actırmıyor dıye de başlık arılmış! Bıraz fılm ızleyın barı , hırsız nasıl kovalanır ve yakalanır öğrensınler!

ahmet

12 Mayıs 2016 Perşembe 07:37

bizim insanımızın en iyi yaptığı şey bilip bilmediği her konuda en iyi bilen kendisiymiş gibi yorum yaparak kendini komik duruma düşürmesidir. arkadaşım filmlerde izlediğin sahneleri o kadar benimsemişsin ki gerçek hayatta olan şeyleri filmde izlediğin sahnelerde arıyorsun. bence fazla filmlere takılma ya da filmdeki sahnelerin gerçek hayatta olamayacağını anladıktan sonra film izle tavsiyemdir.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR