20 Nisan 2024 Cumartesi

BU DA MUTFAK TÜPÜ HIRSIZLIĞI

BU DA MUTFAK TÜPÜ HIRSIZLIĞI

Asayiş

ISPARTA'nın Yalvaç İlçesi'nde mutfak tüpü hırsızlığına karışan şüpheli jandarma tarafından yakalandı.

Yalvaç'a bağlı Yukarı Kaşıkara Köyü'nde bir bakkaldan 5 mutfak tüpünün çalındığı ihbarı üzerine İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri çalışma başlattı. Yapılan araştırma sonucu Ferhat A.'nın Konya'nın Beyşehir İlçesi'nden çalıntı bir araçla hırsızlığı gerçekleştirdiğini belirleyen jandarma, aracı takibe aldı. Afyonkarahisar'ın Çay İlçesi'ne bağlı Yeşilyurt Köyü yakınlarında araç terk edilmiş halde bulundu. Hırsızlık şüphelisi FerhatA. ise evinde jandarma tarafından gözaltına alındı. Şüphelinin evinde yapılan aramada 5 mutfak tüpü ele geçirildi.

Jandarmanın gözaltına aldığı Ferhat A.'nın daha önce kesinleşmiş 1 yıl 4 ay hapis cezası bulunduğu belirlendi. Şüpheli işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Çalıntı araç ile mutfak tüpleri is esahiplerine teslim edildi.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

DUMRUL

01 Kasım 2016 Salı 17:02

TEK YORUM YAZANA SORUYORUM YALVAÇLI SANA NE YAPTI KUYRUK ACIN VAR GİBİ GELDİ ÇALAN BEYŞEHİRLİ MADUR YALVAÇLI HALEN İYİKİ YALVAÇLI DEĞİLİM DİYORSUN OLAMAZSIN YALVAÇLI OLMAK BİZİM İÇİN ŞEREFLİDİR

Allaha şükür yalvaçlı değilim

31 Ekim 2016 Pazartesi 09:31

Yine Yalvaç yine olay ne yeyip ne içiyorlar bunlar acep. :) Artık haberi açmadan diyorum kesin yalvaçtır diye açıyorum bakıyorum hakikaten yalvaç :)))

DUMRUL

31 Ekim 2016 Pazartesi 11:00

YİNE YALVAÇ DİYE YAZMIŞISIN BİRDE ALLAHA ŞÜKÜR YALVAÇLI DEĞİLİM DİYORSUN NERELİSİN BİLMEMDE BEN YALVAÇLIYIM YALVAÇLI OLMAK ŞEREFTİR HIRSIZLIK YAPAN BEYŞEHİRLİ MADUR OLAN YALVAÇLI SEN YAZMIŞSIN İYİKİ YALVAÇLI DEĞİLİM SAKIN OLMA SEN GİBİLER YALVACA YAKIŞMAZ

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR