19 Nisan 2024 Cuma

Bin bir surat yakalandı

Bin bir surat yakalandı

Asayiş

 

 3 Yıldır Emniyet güçlerince çeşitli suçlardan aranan kanun kaçağı üzerinde sahte kimlikle Yalvaç ilçesinde yakalanarak cezaevine teslim edildi. Şahısın kesinleşmiş 14yıl hapis cezası olduğu öğrenildi Isparta ili Yalvaç ilçesi Emniyet Müdürlüğü ekipleri 2013 yılından bu yana silah kaçakçılığı ve uyuşturucu ticareti suçlarından 14 yıl hapis cezası bulunan ve sahte kimliklerle kendisini gizleyen şahısı yakalamayı başardı.

Emniyet Müdürlüğü’nden edinilen bilgilere göre İzmir’in Ödemiş ilçesi Emniyet Müdürlüğü tarafından 2013 yılında ateşli silah ve mermileri ülkeye sokma suçu işlediği  gerekçesi ile aranan daha sonra da 2015 yılında İzmir Ağır Ceza Mahkemesi tarafından uyuşturucu ticareti yapma, uyuşturucu madde sağlama suçlarından ceza alan Hasan Toplak (34) 3 yıl sahte kimlikle rahatça gezdikten sonra Yalvaç’ta yakalandı. Bir ihbarı değerlendiren Emniyet Müdürlüğü Asayiş Bürosu ekipleri 23 Nisan gecesi saat 01.00 sıralarında aranılan şahısın Yeşil Çınar Bulvarı’nda bulunduğunu haber

alarak belirtilen adrese gitti. Bir arkadaşı ile beraber olan Hasan Toplak’ın üzerinden A. G. adına düzenlenmiş sahte kimlik çıktı. Polislerin gerçek kimliğini bildiğini öğrenen sanık gerçeği kabul etti.

Savcılık tarafından yapılan araştırmada sanığın 14 yıl kesinleşmiş hapis cezası olduğu ortaya çıkınca şahıs ifadesinin ardından tutuklanarak cezaevine gönderildi. Hasan Toplak’ın Ödemiş doğumlu olduğu arada sırada Yalvaç ilçesine gelerek yaş sebze meyve ticareti yaptığı tespit edildi.

Yalvaç İlçe Emniyet Müdürlüğü geçtiğimiz ayda da uzun süredir kanun kaçağı olarak aranılan şahısları yakalayarak adalete teslim etmişti.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

coşkun

24 Nisan 2016 Pazar 23:25

bu seref sizin yüzünü gösterinde tanıyalım yarın karşımıza cıktığında tanıyalım kapatmayın yüzlerini

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR