25 Nisan 2024 Perşembe

Antalya Yolunda trafik kazası

Antalya Yolunda trafik kazası

Asayiş

 

Antalya İstikametinden Isparta Sav Kasabasını GeçtiktenSonra Pürlü Otomotiv Karşısındaki Kapalı Yolu Görmeyerek yol inşaaat alanınagirdi.

48 FM 321 plakalı otomobil, iddiaya göre bölgede ki uyarılevhalarına rağmen tamamen araç şoförünün dikkatsizliği olduğunu dile getirengörgü tanıkları aracın sürekli hatalı sollama yaptığını ve aşırı süratliolduğunu da ileri sürdüler.

 

Aracın kullanılamaz hale gelirken, biri araç sürücüsü olmaküzere iki kişi yaralandı. Yaralılar Isparta Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken,polis ekipleri kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

VAYYY

03 Temmuz 2014 Perşembe 10:40

YİNE VATANDAŞ SUÇLU VURUN VATANDAŞA İKAZ İŞARETLEMESİ VARMI YOKMU İYİ KONTROL EDİN BU YOL YAPIMI SIRASINDA KAÇ KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ BİR ARAŞTIRIN GÜNAY DEVLETİN MALI DENİZ YEMEYEN D... DİMİ??? BU YOL HALA NEDEN BİTMEDİ NEDEN ASFALT KATMER KATMER TOPLANIYOR SAYIN GAZETECİ Bİ HABER YAPINDA BU YOLUN NEDEN BÖYLE OLDUGUNU BİZDE BİLELİM.... SAYIN MİLLET VEKİLLERİNDEN İZİN ALINDA HABER YAPMAK İÇİM AMA!!!

SAVLI

03 Temmuz 2014 Perşembe 01:03

2013 yılı sonunda bitmesi gereken yol 2014 yılını bitirmek üzereyiz hala bitmedi ve yapılan asvalt bozuldu ve müdahale eden yok nerde karayolu yetkilileri nerde ısparta seçim harici gelmeyen millet vekilleri? Sadece seçim zamanı sokaga cıkan vekillerimiz? Aynı firmaya ağlasuna kadar olan yoluda verdi karayolları ama hiç DENETLEME yok...

mechul

02 Temmuz 2014 Çarşamba 13:42

Ne köprüyü kardeşim iki yıldır yapılamadı

spartans

02 Temmuz 2014 Çarşamba 12:30

o küçük köprü her antalya dönüşümde beni korkutur.geçmiş olsun...

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR