28 Mart 2024 Perşembe

AKÜ HIRSIZLARI YAKAYI ELE VERDİ

Çeşitli mahallelerde elektrikli bisikletlere ait aküleri çalan 3 kişi polisin titiz çalışması sonucu yakalandı. Yakalanan zanlılar tutuklanarak cezaevine konuldu.

Asayiş

Konuyla ilgili emniyetten yapılan bilgilendirmede;"Asayiş Şube Müdürlüğümüzce ilimizde değişik mahallelerde park halinde bulunan elektrikli bisikletlere ait akülerin çalınması ile ilgili olayların failleri oldukları anlaşılan 3 şahıs yakalandı.

 

Geçtiğimiz aylarda Işıkkent mahallesinde müşteki O.C. isimli şahsın ikametinin önüne park ettiği elektrikli bisikletinin çalınması olayı ileilgili olarak ekiplerimizce yapılan araştırmalarda ve çevrede yapılan incelemelerde olayın failinin Y.H. isimli şahıs olduğu tespit edilerek yakalanması amacı ile çalışmalara başlanılmıştır.

 

Yakalama çalışmaları devam etmekte iken Fatih Mahallesi ve Modernevler Mahallelerinde park halinde bulunan elektrikli bisikletlere aitakülerin çalınması olaylarının faillerinin tespiti amacıyla yapılan çalışmalar ve çevredeki işyerlerine ait kamera kayıtlarının incelenmesi neticesinde olayların faillerinin Asayiş Şube Müdürlüğümüzce benzer suç kayıtlarından dolayı tanınmakta olan Ö.N., O.S. ve Y.H. isimli şahıslar oldukları tespit edilmiştir.

 

Ekiplerimizce yapılan takip neticesinde Ö.N., O.S. ve Y.H.isimli şahıslar kısa süre içerisinde bulunarak yakalanmış olup, elektrikli bisikletlerden çalınmış olan aküler göstermiş oldukları yerlerden bulunarak müştekilere teslim edilmiştir.

 

Yakalanan şahıslar hakkında “Hırsızlık” suçundan gerekliyasal işlemler yapılarak adli mercilere sevk edilmiş olup, çıkarıldıkları adlimercilerce TUTUKLANAN şahıslar cezaevine gönderilmişlerdir" denildi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

boşver sene

12 Nisan 2016 Salı 19:48

ben bu itleri tanıyorum tam bi pislikler iyi oldu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR