24 Nisan 2024 Çarşamba

6 TUTUKLAMA ÇIKTI!

6 TUTUKLAMA ÇIKTI!

Asayiş

Isparta'da PKK terör örgütü gençlik yapılanması YDG-H üyesi olduğu gerekçesiyle gözaltına alınan 8 üniversite öğrencisinden 6’sı çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. 2 kişi ise adli kontrol ile serbest bırakıldı.

ISPARTA Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri PKK terör örgütü gençlik yapılanması YDG-H üyelerine yönelik çalışma başlattı.Belirlenen adreslere eş zamanlı operasyon düzenlendi. Ekipler üniversite öğrencisi 8 şüpheliyi gözaltına alırken evlerde yapılan aramada çok sayıda örgütsel doküman ele geçirildi.

Şüpheliler emniyetteki işlemlerinin ardından mahkemeye sevk edildi. 6’sı tutuklanırken, 2 kişi de adli kontrol ile serbest bırakıldı.

Öte yandan hem paralel yapıya yönelik hem de PKK'ya yönelik operasyonların devam edeceği öğrenildi. İl Emniyet Müdürü Halil Altan'ın Isparta'ya atanmasının ardından paralel yapı ve PKK'ya darbe üzerine darbe vuruldu. Altan'ın başarısı hem yerel hem de ulusam basında geniş yer buluyor. Isparta'da operasyonların daha da artacağı edinilen bilgiler arasında yer alıyor. 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

cengiz

18 Haziran 2016 Cumartesi 23:08

paralel yapı denen ihanet şebekesinin kökü kuruyana kadar çalışmalara devam.herşey devletimiz için

cengiz

18 Haziran 2016 Cumartesi 23:05

göstermiş olduğunuz kararlı ve korkusuz tutumunuzdan dolayı sizi cani gönülden tebrik ediyorum.çalışmalarınızda başarılarınızın artarak devamını diliyorum güzel insan Allah yar ve yardımcınız olsun.....

woman

18 Haziran 2016 Cumartesi 13:51

gebersinler, it sürüleri

+32

18 Haziran 2016 Cumartesi 09:57

MÜDÜRÜM ÖNEMLE RİCA EDİYORUM LÜTFEN MAHRUKATÇILAR SİTESİNİN ORDAKİ IŞIKLARDAN OKTAY PETROLUN ORAYA KADAR OLAN ALANDA TIRLAR KAMYONLAR VE TAKSİLER OTOBANDA GİDER GİBİ HIZ YAPIYORLAR ÖZELLİKLE DE AKŞAM 6 İLE 12 ARASI LÜTFEN BURADAKİ KONTROLLERİN ARTILMASINI İSTİYORUZ.EKSOZU AÇIK ARAÇLARDA ÇABASI

Baki yeşil

18 Haziran 2016 Cumartesi 09:29

Benim vergimle ayakta duran müesselerden faydalanmasın bu adiler,şerefsizler hangi ülkeye uşaklık yapıyorlarsa oraya gitsinler bunlar insan değilki herhangibir hakkı olsun,millet bunlara yeterli toleransı gösterdi böyle yapıp ondan sonra 1935 de bize şöyle yapıldı böyle yapıldı diyorlar hep aynı nakarat Cennetteki Yavuz S.Selim den beri fitnenin dış operasyonların oyuncağı hep bunlar, PARALEL PKK DHKPC ve diğer sol örgüt ve sivil toplum ****si yapılar.Cumhurun başı bunların iyi biliyor.

YARDIMCIN OLSUN

18 Haziran 2016 Cumartesi 04:28

MÜDÜRÜM DUALARIMIZ SENİNLE

amat dede

18 Haziran 2016 Cumartesi 03:11

Teşekkür ederiz sn halil beye.ayrıca bu işler ekip işdir.ekibin iyi olursa böyle sonuçlar çıkar ortaya.ama akşam olsun yömye dolsun mantığı olursa ozaman başarı falan bekleme.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR