29 Mart 2024 Cuma

43 POLİS ADLİYEYE SEVK EDİLDİ!

43 POLİS ADLİYEYE SEVK EDİLDİ!

Asayiş

15 Temmuz darbe girişiminin ardından başlatılan FETÖ PDY soruşturması kapsamında Isparta'da gözaltına alınan 43 polis bugün Adliye'yesevk edildi. Polislerin savcılıkta ifadeleri alınacak

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Allah 'a şükür fetoşlar temizleniyor!!!!

10 Ağustos 2016 Çarşamba 11:10

feto/PDY cilerin hepsine sıra gelecek ve bu kişiler açığa alınacak-görevden alınacaktır ve militan olan elebaşı fetoşlar cezaevine atılacaktır.Bu fetoşların isim listeleri EMNİYET MD. ne bildirdi.Bu fetoşlar,''biz kendimizi gizledik'' diye sevinmesinler.ayrıca 17/25 Aralık tan sonra çocuğunu fetönün okullarında okutan öğretmenler,dr. ler,polisler,akademisyen,memurlar açığa alınacaklar.

geri zekalı fetocular yakında memurluktan atılacak

10 Ağustos 2016 Çarşamba 10:51

17/25 Aralık tan sonra fetocuların sohbetlerine katılan-bu sohbetleri düzenleyen-himmet,fitre,zekat,bağış toplayan feto/PDY cilerin hepsine sıra gelecek ve bu kişiler açığa alınacak-görevden alınacaktır ve militan olan elebaşı fetoşlar cezaevine atılacaktır.Bu fetoşların isim listeleri EMNİYET MD. ne bildirdi.Bu fetoşlar,''biz kendimizi gizledik'' diye sevinmesinler.ayrıca 17/25 Aralık tan sonra çocuğunu fetönün okullarında okutan öğretmenler,dr. ler,polisler,akademisyenler de açığa alınacaklar.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR