26 Nisan 2024 Cuma

KATİL ZANLISI YAKALANDI

KATİL ZANLISI YAKALANDI

Asayiş

ISPARTA’nın tanınmış ailelerinden Turan Nakliyat’ın eski sahipleri acı haber ile yıkılmıştı

Antalya'da boğazı kesilerek ormanlık alana atılan 22 yaşındaki Gülizar Turan'ın cenazesi toprağa verildi. Anne Menekşe Turan,cenazede, "Ceylan gözlüm nasıl kıydılar sana" diye feryat etti.

Antalya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro ekipleri 14 Ağustos tarihinde Kepez ilçesi Fevzi Çakmak Mahallesinde ormanlık alanda kafası taşla ezilip boğazı bıçakla kesilerek öldürülmüş halde bulunan 22 yaşındaki Gülizar Turan'ın katil zanlısını yakalamak için geniş çaplı arama başlattı.

GENÇ KIZ, KATİL ZANLISININ MOTOSİKLETİNE BİNMİŞ

Çevrede uzun süren araştırmaların sonunda ekipler, Gülizar Turan'ın Kepez ilçesi Toptancı Hal Kompleksi yakınlarında C. D. isimli bir şahsın motosikletine bindiğini tespit etti. Genç kızın C.D. ile cinayetin işlendiği yere birlikte gittiğini de tespit eden ekipler katil zanlısını kısa sürede yakaladı.

ÖLDÜRDÜĞÜNÜ İTİRAF ETTİ

C.D. sorgusunda olay yerine birlikte gittiklerini ve aralarında çıkan bir tartışma neticesinde Gülizar Turan'ı öldürdüğünü itiraf etti. Zanlı, Asayiş Şube Müdürlüğü'ndeki işlemlerinin ardından tutuklanması talebiyle Antalya Adliyesi'ne sevk edildi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

MESUT BİLGİSAYAR

29 Eylül 2016 Perşembe 18:25

Merhabalar ; Allah rahmet etsin, yattığı yer nur olsun, dua edeni çok olsun, ailesine sabır ihsan eylesin, Cehennem yüzü görmesin, bu vesile ile Cümle Kardeş, Akraba, Arkadaş, Dost ve hemşehrilerimize de, en içten dileklerimizle Mesut Kabalcı Ve Mesut Bilgisayar San. Tic. Ltd. Şti. Ailesi olarak rahmet eylesin. Baki dünyada, mesut bir hayat sürmesini , Yüce Allah' dan niyaz ederim.

Üzücü

01 Eylül 2016 Perşembe 15:46

Yapılan bir yoruma hak vermemek mümkün değil. C.D isimli şahısla buluştu yazılmış. Hiç inandırıcı değil. Otopsisi yapılmıştır muhakkak.Sonuçta kız esrar eroin gibi madde bağımlısı da olabilir. C.D iyi araştırılmalı bu adamın arkasında daha da kötü şeyler çıkabilir. Sorgusu iyi yapılmalı...

adnan

01 Eylül 2016 Perşembe 15:36

kızını dövmeyen dizini döver

Halim

31 Ağustos 2016 Çarşamba 17:37

Her çocuk annesinin babasının göz bebeğidir. Bu katil şerefsizlerini asacaksın.

Yazik

31 Ağustos 2016 Çarşamba 17:03

Bu kızın CD isim şahısla ne işi vardı arkadaş. Yani bi kızın tipine bak bir de adamın ve sonra şöyle 2 dk düşün. Ne amaçla buluştular bunlar ????????? Allah rahmet eylesin yapacak bişey yok

Sabır

31 Ağustos 2016 Çarşamba 16:55

Allah rahmet eylesin Allah ailesine sabır versin. düşünüyorumda 22 yaşında bi kız daha çocuk sayılır benim gözümde. çok üzüldüm çük.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR