28 Nisan 2024 Pazar

Isparta’ya böyle bir Basın Merkezi kazandıranlardan Allah razı olsun

Antalya’nın Duayen Gazetecilerinden ve AGF Genel Sekreteri Abdülkadir Kalender, IGC Soner Toros Basın Merkezi’ni çok beğendiğini belirtti ve emeği geçen herkese teşekkür etti.

Isparta

Isparta Gazeteciler Cemiyeti Soner Toros Basın Merkezi her gün misafirlerini ağırlamaya devam ediyor.

Hayırlı olsun ziyaretlerinin ardı arkasının kesilmediği Soner Toros Basın Merkezi bugün Duayen Gazetecilerden Abdülkadir Kalender’i misafir etti. Aynı zamanda Isparta’nın damadı olan ve yıllardır Antalya’da Gazetecilik yapan ve halen Akdeniz Gazeteciler Federasyonu Genel Sekreteri olarak görev lapan Abdülkadir Kalender , Isparta Gazeteciler Cemiyeti Soner Toros Basın Merkezini ziyaret ederek Başkan Mustafa Baş ve Başkan Yardımcıları Hakan Yaman ve İsmail Altunbaş’a hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Isparta’nın Duayen Gazetecisi ve eski cemiyet başkanı Nasuh Özkan’ın da hazır bulunduğu ziyarette konuşan Gazeteci Kalender, “Isparta Basınının böyle bir yuvaya kavuşması beni son derece mutlu etmiştir. Emeği geçen herkesten Allah razı olsun. Özellikle bu merkezin yapımında büyük katkıları bulunan Mustafa Başkanımıza ben özellikle teşekkür etmek istiyorum, böyle bir merkezi Isparta Basınına kazandırdığı için. Gerçekten geçmişte çok üzülürdüm Isparta Basınının bir yeri olmamasından dolayı, ama şimdi bu üzüntümün yerini artık sevinç almış durumda. Biz Antalya’da böyle bir merkeze çok uzun yıllar önce kavuştuk, Isparta Basını da geç de olsa böyle güzel ve nezih bir merkeze kavuşmuş oldu. Tekrardan hayırlı olsun” dedi.

Isparta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mustafa Baş’da, “Mesleğimizin Duayenlerinden Abdülkadir Abimizi bugün burada misafir etmekten son derece mutluyuz. Allah kendisinden razı olsun” dedi. Ziyarette daha sonra Isparta Gazeteciler Cemiyeti ile Akdeniz Gazeteciler Federasyonu arasında yapılabilecek işbirliği konuları değerlendirildi ve bu konuda çeşitli görüşmelerin yapılması kararlaştırıldı.

Son derece samimi bir ortamda geçen ziyaret fotoğraf çekimi ile sona erdi.

 

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR