28 Nisan 2024 Pazar

Antalya'da 4 araç zincirleme kazaya karıştı: 2 yaralı

ANTALYA'da 4 araç bir altgeçitte zincirleme kazaya karıştı. Kazada hurdaya dönen aracın içerisinde bulunan dede ve torun yaralandı.

Isparta

Kaza, Kepez'e bağlı Kızılırmak Caddesi üzerinde bulunan Gıyaseddin Keyhüsrev Altgeçidi'nde meydana geldi. İddiaya göre G.O.'nun kontrolündeki 07 AVS 753 plakalı araç altgeçitte arıza yaptı. Arıza yapan aracın arkasından gelen 07 SN 029 plakalı aracın sürücüsü M.B., yavaşlayan araca çarpmamak için manevra yaptı ve kazayı az hasarla atlattı. Bu aracın arkasından hızlı gelen E.B. kontrolündeki 42 PY 909 plakalı araç ise altgeçitteki diğer araçlara çarparak hurdaya döndü. Bu sırada hızla altgeçide giren M.R.Ç. kontrolündeki ticari minibüs de E.B.'nin kullandığı araca çarptı.

Toplamda 4 aracın karıştığı zincirleme kazayı gören çevredeki vatandaşlar, durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbarla altgeçide gelen itfaiye ekipleri 42 PY 909 plakalı araçtaki sürücü E.B. ve torunu E.E.B.'yi sıkıştığı araçtan çıkartarak sağlık ekiplerine teslim etti. Yaralı dede ve torun, Kepez Devlet Hastanesi'ne götürüldü.

Trafik ekipleri tarafından her ihtimale karşı bir şeridin kapatıldığı altgeçit araçların çekici yardımıyla çekilmesinin ardından tamamen trafiğe açıldı. Polis ekiplerinin kazayla ilgili araştırması devam ediyor.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR