27 Nisan 2024 Cumartesi

BAŞDEĞİRMEN ULAŞIM PROJELERİ İÇİN DESTEK İSTEDİ

BAŞDEĞİRMEN ULAŞIM PROJELERİ İÇİN DESTEK İSTEDİ

Isparta

Göller Ekspresi'nin Isparta-İzmir arasında ilk seferine uğurlanması töreni için Isparta'ya gelen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan, Isparta Belediyesi'ni ziyaret etti.

Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, belediyemizde ağırlamaktan büyük mutluluk duyduk diyerek; "Bakanımıza, ulaşım hizmetlerimize ilişkin projelerimiz hakkında bilgilendirmelerde bulunarak destek istedik. İlgi ve alâkaları için teşekkür ediyorum" dedi.

 

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Lost

26 Ekim 2019 Cumartesi 21:15

Şu antalya-ısparta yolu'nu bir bitirin artık. Isparta konya yolunada bir an önce başlansa diyorum artık. Zâten akp ye oy moy yok artık.

belediye ses vermiyor

26 Ekim 2019 Cumartesi 14:17

sayın bakanım;ısparta da kaldırımlar işgaal edilmiş durumda.bu hususu belediyeye yüz kere söyledik.Vatandaşın malı gasp edilmiş durumda.Belediye bu işte sessiz kalıyor hiç bir şey yapmıyor.Lütfen talimat verirseniz gereği yapılsın.Milletin malını millete iade etsinler.Adam kaldırıma inşaat yapmış sayın bakanım.Bu işi çözerseniz siz çözersiniz.

Siyah Sancak

26 Ekim 2019 Cumartesi 14:17

İlgi alaka yetmez İcraat icraat lazım. Raylı sistem sözünüz vardı başkanım. İnşallah vekillerimizin Dereboğazı sözü gibi sözünüzü yemezsiniz. Diğer illerde bakanlar 0 km açılışlara geliyor. Bizde de herhal bakan bey istasyonu yeni açıyoruz diye geldi.

Eğirdirli

26 Ekim 2019 Cumartesi 14:14

Başkan o nasıl duruş öyle ödevini yapmamışta öğretmenden şimdi azarı yiyecek gibi olmuş. Bakan da seni dinliyo ama içinden para yok ben neyle yapıyım der gibi bakıyo resmen unutulmuş şehir olarak tarihe geçecez vali beyde diyo öğrenciyle askerle hareketli bi şehir diye ama yapılan hiç bir şey yok yapılan bi hastane var oda Türk hastadan çok göçmenlere hizmet eden bi hayır kurumu gibi olmuş muayene bedava ilaç bedava yatak bedava yani orası da sanki Isparta halkı için değil onlar için

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR